Du er her: Hjem / Kultur, idrett og fritid / Fritidstilbud for barn og ungdom

Fritidstilbud for barn og ungdom

Innhold

  Sommerferietilbud 2020

  Også denne sommeren har Randaberg kommune tilbud om sommerferieaktiviteter. På grunn av koronapandemien har vi prioritert aktiviteter lokalt, som ikke krever busstransport. Vi forholder oss til de nasjonale smittevernrådene, og håper vi kan gjennomføre alle aktiviteter som planlagt. Vær obs på at det kan komme endringer på kort varsel. 

  En nyhet dette året er at flere lokale lag og foreninger tilbyr ferieaktiviteter i egen regi. Se Ferietilbud under.

  Vi håper alle vil finne noe de synes er kjekt denne sommeren!

  Påmelding
  Påmeldingsfristen er fredag 12. juni. Du vil få beskjed i starten av uke 25 om du har fått plass. Noen kan ønske å delta, men er hindret av familieøkonomien. Ta kontakt - så finner vi en løsning.

  Påmelding her

  Har du spørsmål?
  Kontaktperson: Ingunn Moa, avdelingsleder Fritid.
  Mobil: 906 99 983
  E-post: ingunn.moa@randaberg.kommune.no.

  Her er oversikt over aktivitetene

  3D-PRINTING
  For hvem? Fra 5. trinn.
  Tid og varighet: Mandag 22. og tirsdag 23. juni, kl. 10-14.
  Sted: Landsbyhuset.
  Pris: 200 kr (inkl. forbruk).
  Om aktiviteten: Her lærer du hvordan du lager 3D-modeller, som du printer ut i en 3D-printer. Du kan lage en kopp, et nytt deksel til mobilen, et bokmerke eller en figur. Ta med egen PC/Chromebook.

  «KOD DITT EGET VIDEOSPILL»
  For hvem? For nybegynnere fra 7. trinn.
  Tid og varighet: Onsdag 24. og torsdag 25. juni, kl. 10-14.
  Sted: Landsbyhuset.
  Pris: 200 kr.
  Om aktiviteten: Lær deg å lage dine egne enkle digitale dataspill. Vi bruker programmeringsspråket Scratch. Her gjelder det å tenke både kreativt og logisk på samme tid. Kurset krever ingen forkunnskap om koding, og tilpasses ulike nivåer. Ta med egen PC/Chromebook.

  GOLF
  For hvem? Fra 5. trinn.
  Tid og varighet: Mandag 29. juni, kl. 10-14.
  Sted: Golfbanen i Randaberg, oppmøte ved klubbhuset.
  Pris: 100 kr.
  Om aktiviteten: Kjekk aktivitetsdag med introduksjon til golf. Randaberg golfklubb stiller med instruktør og det du trenger av utstyr.

  SUP-SESSION
  For hvem? Fra 5. trinn.
  Tid og varighet: Tirsdag 30. juni, kl. 10-14.
  Sted: Vistestranda.
  Pris: 100 kr.
  Om aktiviteten: Dagskurs i SUP (Stand Up Board) med Myggen Surfschool. På en SUP-tur får du oppleve havet og kysten på en ny, spennende måte. Fra brettet ser du havbunnen, fisk og et stort spekter av blåfarger, alt ettersom vi padler på grunt eller dypt vann. Denne aktiviteten er for alle, uansett erfaring og form, og er nesten garantert noe av det kjekkeste du gjør denne sommeren. Hvis du har egen våtdrakt og redningsvest? Ta den med. Hvis du ikke har får du låne av oss.

  TRIAL
  For hvem? Fra 7. trinn.
  Tid og varighet: Onsdag 1. og torsdag 2. juli, kl. 10-14.
  Sted: Motorsenteret i Myrå.
  Pris: 200 kr.
  Om aktiviteten: Trial er motorsykkelsporten der det ikke gjelder å kjøre fortest, men å komme seg over hindringer uten å sette føttene i bakken. Kurset er for nybegynnere og går over 2 dager. Krever ikke sertifikat. Du får låne motorsykkel og utstyr.

  Til de foresatte
  • Sommerferieaktivitetene 2020 er et tilbud i regi av Randaberg kommune til elever fra 5.trinn og oppover. Aldersgrensene gjelder skoleåret 2019/2020. Det betyr at de som har gått i 5. klasse dette skoleåret kan delta på aktiviteter. Noen av aktivitetene er for de som har gått i 7. trinn og oppover.
  • Alle aktivitetene holdes av kvalifiserte instruktører. Randaberg kommune stiller i tillegg med voksne hjelpere. Alle aktivitetene gjennomføres på eget ansvar, og derfor kreves det godkjenning fra foresatte ved påmelding. Ved kurs som går over flere dager, bør en delta på alle dagene. Hvis man kun kan delta på deler av et kurs, så meld ifra.
  • Vi ønsker at alle skal få en positiv og kjekk opplevelse. Derfor er det viktig at lederne får nødvendig informasjon om deltakerne. Er det noe vi arrangører burde være klar over, så ta kontakt med oss.

  U59

  U59 er et gratis og rusfritt ungdomstilbud i Randaberg for elever i 8. klasse og oppover. U59 holder til i første etasje i Landsbyhuset 59°N (derav navnet) ved torget i Randaberg sentrum. Her får ungdommene selv styre musikken, spille bordfotball og sosialisere seg med andre ungdommer fra hele kommunen. Det er alltid 2 ledere på jobb, hver kveld.

  U59 holder åpent fredager kl. 19.00-23.00. U59 følger skoleruta.

  Du finner U59 på Facebook. Her finner du også mer informasjon om arrangementer som kommer.

  Motorsenteret

  Motorsenteret i Myrå har tilbud om trialkjøring for barn og unge i alderen fra 10 til 15-16 år. 

  Ferietilbud

  Musikkbingen

  Musikkbingen er et tilbud til alle som ønsker å spille musikk og som trenger et sted å øve.

  Småjobbsentralen 

  Småjobbsentralen Randaberg formidler småjobber til ungdom i alderen 13-17 år og holder til i Landsbyhuset i sentrum.

  UKM - Ung kultur møtes

  Noen deltar på UKM for å vise frem noe de brenner for, noen prøver noe helt nytt og andre er med sånn at alle får vist sin beste side. Sammen skaper vi noe nytt, inspirerer og lærer av hverandre og har det gøy. Musikal, slampoesi, lysteknikk, foto, hiphop, eller? Du bestemmer.

  UKM handler ikke om å konkurrere. UKM handler om å ha det gøy, sånn på ordentlig. Det handler om å være sammen med andre og jobbe mot samme mål: nemlig å skape noe sammen. Les mer om UKM her.

  Randaberg kulturskole

  Les mer om kulturskolen på egen hjemmeside.

  22. og 23. juni

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?