Vil din organisasjon være med og hjelpe til i forbindelse med koronavirussituasjonen?

E-post sendt til 84 lag og foreninger i Randaberg 20.03.2020.

Innhold

  Kjære ledere og tillitsvalgte i frivillige lag og foreninger i Randaberg!

  Først av alt: Det er inspirerende å registrere at flere av dere allerede er i gang med å finne nye løsninger for hvordan dere kan gjennomføre foreningsaktiviteter framover, blant annet gjennom utstrakt bruk av digitale kanaler. Dette er kanskje den aller beste måten dere bidrar på i denne særdeles utfordrende tiden, ikke minst for dere som har barn og unge som en viktig målgruppe.

  Kommunen jobber med å få oversikt over hva frivillige kan påta seg lokalt.

  På kommunens hjemmesider har vi lagt ut et registreringsskjema hvor enkeltpersoner kan melde seg. Med denne henvendelse til dere i Randaberg vil vi kartlegge hvorvidt dere som representerer lag og foreninger ønsker å bidra. Vi ber dere også om noen få ord om initiativ dere eventuelt er i gang med. Bare det å holde kontakten med deres egne medlemmer er en meget viktig oppgave nå.

  Link til kartleggingsskjemaet

  Kunnskapen om smittevern er sterkt økende blant oss alle i disse dager. Vi kan likevel ikke understreke nok betydningen av at vi alle til enhver tid følger de gjeldende bestemmelsene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Les mer om dette her

  Helsedirektoratet har lagt ut sine angående beslutninger og anbefalinger til frivillige organisasjoner her.

  Enn så lenge får vi alle ta godt vare på hverandre!

  Mvh

  Anders Jaarvik
  kultursjef i Randaberg kommune

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?