Ønsker du å starte med Inn på tunet?
Av:
Statsforvalteren i Rogaland
Publisert:
04.01.2022
Du får hjelp på veien til å bli godkjent gjennom revisjonsordningen til Stiftelsen Norsk Mat. Revisjonsordningen sikrer kvaliteten av tilbudet ditt, og godkjenningen kreves for å kunne bruke navn og logo til IPT. Markedstilpassing av tilbudet ditt er også et viktig tema på kurset.
Kursplan:
Mandag | 24. januar | kl. 18–21 |
Mandag | 31. januar | kl. 18–21 |
Mandag | 7. februar | kl. 17–21 |
Mandag | 14. februar | kl. 17–21 |
Mål med kurset:
- Tilbyder, kjøper og bruker skal være sikre på at kvalitet og trygghet på gården er ivaretatt på best mulig måte.
- Få god kjennskap til Matmerk sitt kvalitetssystem for IPT.
- Kunne bygge opp og bruke kvalitetssystemet som dokumentasjons- og arbeidsverktøy.
- Få økt kunnskap om systematisk HMS-arbeid.
- Få kunnskap om ulike Inn på tunet- konsept, hvilke tjenester kan man levere og hvilke krav som stilles.
- Få økt bevissthet om marked og kjøpsadferd hos kundene.
- Få kunnskap om prissetting og kontraktskriving, forretningsmodell og organisering.
- Ha god forståelse av etiske og moralske utfordringer ved eget tilbud, og bevissthet på egen rolle.
Mer informasjon om kurset og påmelding innen 20. januar 2022.
Deltakeravgift:
2 400 kr.Kursene gjennomføres digitalt på Teams. Arrangører er Inn på tunet Norge SA og Norsk Landbruksrådgiving.
Fant du det du lette etter?
Takk for din tilbakemelding
Hva forsøkte du å finne?