Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk

Av: Ove Sveinung Tennfjord
Publisert: 15.09.2021
Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk med Lise Brunborg fra Stavanger Ysteri og Tom Hoffman fra Hoffman Milk Treatment.

Dato: 1.-4. november 2021.
Sted: Stavanger Ysteri, Ryfylkegata 13, Stavanger.
Pris: 4 000 kr. inkl. kursmateriell, lunsj alle dager og felles middag 3. kursdag (faktureres).
Kontaktperson: Aase Vorre Skuland, tlf. 45 01 52 82, e-post: aase.vorre.skuland@nofima.no.

Målgruppe:
Melkeprodusenter og andre som ønsker å starte kommersiell foredling av melk.

Målet med kurset:
Kurset gir deltakerne grunnleggende kunnskap om foredling av rå (upasterurisert) melk. Kurset er for dem som har interesse for videreforedling av melk og som tenker å etablere egen virksomhet. Dette kurset gir grunnlag for å gå videre på modellkurs i ysting, som er rettet mot de som skal etablere ysteri/melkeforedling.

Les mer om kurset her

Bildet: Innføringskurs i ysting, Stavanger ysteri 2017 (Foto: Gro Kleiberg Haugvaldstad)

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?