Kulturtilbud

Randaberg kommune eier, drifter eller er involvert i en mengde kulturtilbud.

Innhold

  Varen - Randaberg kulturscene

  Varen - Randaberg kulturscene er en moderne scene med fleksibel bruk. Lokalet tar 450 publikummere i uttrekkbart amfi, opptil 700 stående publikummere og 250 gjester rundt småbord.

  Tungenes fyr

  Tungenes fyr er det nordligste punktet på Jæren og ble første gang etablert som fyr i 1828. Fyret ble tatt ut av drift i 1984. I dag er det erstattet av ei lykt, som ligger på holmen Bragen, rett ut for neset. Navnet Tungenes fyr er i dag et kulturelt fyrtårn med et mangfoldig aktivitetstilbud. Du kan lese mer om Tungenes fyr på Jærmuseet sin hjemmeside.

  Vistnestunet museumsgård

  Vistnestunet museumsgård er et komplett jærtun bestående av et jærhus/heimhus, grindebygd løe, eldhus, vindmaskin og utmark. I dag står gården hovedsakelig slik den sto på slutten av 1800-tallet, og drives som museumsgård med tilrettelagte opplegg. Du kan lese mer om Vistnestunet museumsgård på Jærmuseet sin hjemmeside.

  Den kulturelle spaserstokken

  Aktivitetstilbud for eldre. Følg med på siden Hva skjer i Randaberg?, der vi legger ut arrangementer og kulturaktiviteter for seniorer i Randaberg. 

  Den kulturelle skolesekken

  Den kulturelle skolesekken (DKS) er en nasjonal satsing som skal bidra til at alle skoleelever i Norge får møte profesjonell kunst og kultur av alle slag. Den kulturelle skolesekken er et samarbeidsprosjekt mellom Kulturdepartementet og Kunnskapsdepartementet. 

  Kulturarenaer i Randaberg

  Oversikt over kulturarenaer i Randaberg (kart)

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?