Du er her: Hjem / Aktuelt / Takket av etter 43 år

Takket av etter 43 år

For snart 43 år siden startet Ivar Harestad som ansatt i teknisk drift i Randaberg kommune. Torsdag 31. januar 2019 har han sin siste arbeidsdag.

Innhold

  Første arbeidsdag i kommunen var 5. november 1976. Nå er Ivar Harestad 67 år og pensjonist. Tirsdag ble han feiret av kollegaer og samarbeidspartnere. 

  - Vi er takknemlige
  - Det står stor respekt over å ha jobba på en og samme arbeidsplass i snart 43 år, det er det ikke så mange som gjør lenger. Randaberg kommune er takknemlig for den enorme jobben du har gjort gjennom alle disse årene, sa rådmann Magne Fjell i sin tale til den nybakte pensjonisten. 

  - Siden du begynte, har du har vært gjennom en rykende utvikling. Det er fantastisk hva du kan, og når jeg hører om din kunnskap som har kommet inn i ulike prosjekter, så merker jeg at din praktiske tilnærming og erfaring har løftet disse prosjektene og gitt veldig gode løsninger, sa rådmannen videre.

  - Som en potet
  Ivar Harestad sier selv at han har vært som en potet i Randaberg kommune. Han har jobbet innenfor fagområdene vei, vann og kloakk, park og idrett og renovasjonen. I tillegg til å ha vært styremedlem i Kommuneforbundet, verneombud i teknisk drift og hovedverneombud i Randaberg kommune.

  Kumlokk-smykke i gave
  Motivet i kommunevåpenet (blått med 14 sølvmynter langs randen) er også motiv på kommunen sine kumlokk.

  - Det var Ivar som i sin tid fikk ordnet det slik at vi har kommunevåpenet som motiv på kumlokkene. Vi har derfor fått laget et unikt sølvsmykke til Ivar, slik at han ikke skal glemme hvor han har jobbet og alle menneskene han har påvirket, sier Kristin Sinnes, avdelingsleder i Teknisk drift. (Se også bildet under). 

  I tillegg til taler, ble det også tid til drøs og mat ved bordene. Her er Ivar Harestad, t.v., sammen med gode kollegaer og samarbeidspartnere, f.v. Frode Byberg (Byberg Maskin), Tønnes Rygg (Rygg Maskin), Martin Nordbø (Nordbø Maskin) og Audun Erling Ekroll, prosjektleder i Randaberg kommune. 

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?