Du er her: Hjem / Aktuelt / Rekordbesøk i Randaberghallen

Rekordbesøk i Randaberghallen

Randaberghallen har i januar satt ny besøksrekord i svømmehallen.

Innhold

  I januar 2019 var rekordmange publikumsbadere innom Randaberghallen. Avdelingsleder for idrett i kommunen, Erik Knudsen (bildet under), er svært godt fornøyd og sier at tallene for januar i år er de høyeste noensinne, helt siden hallen åpnet i 1985:  

  • Flest publikumsbadere i løpet av 1 dag (søndag 13. januar): 626 personer.
  • Flest publikumsbadere i løpet av 1 måned (januar 2019): 5 257 personer. 

  - Positiv utvikling
  Erik Knudsen ser positivt på utviklingen når det gjelder besøk til svømmehallen. 

  - Det har tatt litt tid å bygge seg opp igjen etter at svømmehallen holdt stengt under rehabilitering, fra sommeren 2012 til august 2014. Vi hadde en sterk avslutning på sesongen mot slutten av 2018, og i januar i år var besøket veldig bra, sier han. 

  Den beste besøksdagen i uken er søndag. Besøket er likevel svært væravhengig. Dersom det er surt og kaldt ute, fylles svømmehallen fort opp, mens besøket synker i april–mai, i takt med gradestokken. 

  Spent på framtida
  De fleste besøkende kommer fra Randaberg og Stavanger, men de har også mer langvegsfarende gjester, fra Sandnes, Ålgård og øyene.

  - Det er det lille barnebassenget vårt som trekker familiefolk til landsbyen. Vi er spent på fortsettelsen, spesielt hvordan besøket utvikler seg etter at svømmehallen i Stavanger åpner igjen i mars.

  Ny kundeundersøkelse
  Randaberghallen gjennomførte i november 2018 en kundeundersøkelse blant sine besøkende, der de fikk mange gode tilbakemeldinger. (Svarene i undersøkelsen kan du lese under). En liknende undersøkelse ble gjennomført i 2011.

  - Siden den forrige undersøkelsen har vi hatt framgang i tilfredshet på alle områder, unntatt for åpningstidene. Og akkurat dette er litt interessant, fordi vi har utvidet åpningstiden med cirka 16 prosent siden forrige undersøkelse, i tillegg til at vi har økt åpningstiden med rundt 50 prosent de siste 10 årene, sier Erik Knudsen. 

  Utvidet åpning i vinterferien
  - Vi er uansett glade for alle tilbakemeldingene vi får og jobber hele tiden med mulige forbedringer på ulike områder. Vi ønsker å utvide åpningstiden ytterligere, sier han. 

  Et første grep på dette skjer allerede i vinterferieuken, fra mandag 25. februar til søndag 3. mars

  - Vi holder ekstra oppe i vinterferien, fordi vi ønsker å strekke oss langt for å gi publikum i bygda og i regionen et best mulig svømmetilbud, avslutter Erik Knudsen. 

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?