Du er her: Hjem / Aktuelt / Drømmestipendet 2019

Drømmestipendet 2019

Vil du bli kandidat til Drømmestipendet 2019?

Innhold

  Stipendordningen er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. I 2019 skal 100 stipend utdeles i Norge, hver på 15 000 kroner. Stipendet er for barn og unge som driver med dans, musikk, skapende skriving, visuell kunst, teater, sirkus eller andre kreative fag.  

  Hvem kan søke? For å kunne søke om å bli nominert til Drømmestipendet 2019, må du være født tidligst i 1999 og senest i 2006, og være bosatt i Randaberg kommune.

  Hvor skal søknaden sendes? Du sender søknad til Randaberg kulturskole ved rektor, til e-post: kulturskolen@randaberg.kommune.no.

  Søknadsfrist er fredag 18. januar 2019. Ta kontakt med rektor dersom du har noen spørsmål. Velkommen som søker til Drømmestipendet 2019!

  Du kan lese mer om Drømmestipendet 2019 her: www.drommestipendet.no.

  Viktige vedlegg til søknaden

  Lydfiler eller bildefiler av egne arbeider, og «Drømmen» vedlegges.
  Du bør bruke god tid på å skrive «Drømmen». Den vil være viktig for juryen, som skal danne seg et bilde av hvem du er, og hva du ser for deg at du vil jobbe videre med. Søknaden kan gjerne være original og vise til «høytflyvende drømmer», men du kan også tenke på at det kan være konkrete ting du tar med, for eksempel hva du vil bruke pengene til hvis du blir tildelt stipend. Du kan få inspirasjon ved å lese tidligere nominerte kandidaters drømmer på: www.drommestipendet.no

  Flere detaljer i søknaden
  Det er viktig at du oppgir navn, adresse, fødselsår, telefonnummer, e-postadresse og hvilken kategori (for eksempel dans, musikk...) du søker innen.

  Hvem nominerer i Randaberg kommune

  Det dannes først en lokal jury som vurderer alle de innsendte forslagene. Nominasjonsansvarlig er rektor i Randaberg kulturskole.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?