Du er her: Hjem / Aktuelt / Aktivitetsguide for seniorer

Aktivitetsguide for seniorer

Det nye aktivitetsguide-ordningen i Randaberg har fokus på aktiviteter for seniorer.

Innhold

  Aktivitetsguide er en person som kan hjelpe deg til å delta i aktuelle aktiviteter. 

  - Å være aktivitetsguide er enkelt. Du trenger bare å gjøre noe du liker, samtidig som du tar med deg et medmenneske på den samme aktiviteten, sier Målfrid Vestvik Bjåstad, som leder det nye prosjektet i kommunen sammen med folkehelsekoordinator Anne Grødem. 

  Helsedirektoratet har gitt tilskudd til prosjektet i 1,5 år, og prosjektet samarbeider nært med blant annet Frivilligsentralen i Randaberg.

  Tilbudene som blir opprettet i løpet av prosjektperioden, vil bli en del av Frivilligsentralen i Randaberg sine tilbud etter at prosjektet er avsluttet. 

  - Et hav av muligheter
  I Randaberg er det allerede et utall av muligheter og treffpunkt for eldre, der du kan gå tur, treffe andre, bowle, danse, strikke og snekre. 

  - Aktivitetsguide-ordningen skal forsøke å inkludere og gi oversikt over alle de gode tilbudene som du finner i dag, i tillegg til å starte opp nye tilbud, sier Målfrid Vestvik Bjåstad, som fredag 12. oktober mellom kl. 9 og 12 står på stand på Coop Mega sammen med Anne Grødem.  

  - Folk i bygda kan ta kontakt med oss på Mega, eller til andre tider, der de kan få mer informasjon om den nye aktivitetsguide-ordningen. Vi ønsker kontakt med seniorer som ønsker å bruke tilbudet, eller som ønsker å bli aktivitetsguide selv. 

  Klikk her for å lese mer om aktivitetsguide-ordningen.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?