Luftveislegevakten til Stavanger Forum

Luftveislegevakten flytter fra Våland til Stavanger Forum mandag 27. april.

Innhold

  Har du symptomer og mistenker at du kan være smittet av covid-19, skal du fortsatt ringe fastlegen din som avgjør om du skal testes. Etter 27. april får du i så fall en henvisning til prøvetakingsteltet utenfor Stavanger Forum.

  Utenom fastlegens åpningstid, og dersom du er alvorlig syk, skal du ringe det vanlige legevaktnummeret 116 117. Pasienter med luftveissymptomer vil da bli henvist til luftveislegevakten i Stavanger Forum.

  Bedre plass
  Luftveislegevakten flytter fra Våland og Stavanger legevakt til Stavanger Forum for å få mer plass og bedre egnede lokaler. Folkehelseinstituttet har varslet økt testing framover og flyttingen sikrer god kapasitet.

  Til luftveislegevakten hører også en luftveislegebil, som på dagtid rykker ut til innbyggere med påviste luftveisplager eller symptomer som tyder på covid-19-smitte, og som ikke er i stand til å komme til legevakten.

  Luftveislegekontoret
  Luftveislegekontoret vil inntil videre fortsatt holde til i Kvitsøygata på Storhaug, men dette vurderes fortløpende. Kontoret kan bli flyttet til Stavanger Forum på sikt. Kontoret er bemannet med fastleger i turnus. Kontoret tar imot pasienter med luftveisplager som er henvist av egen fastlege.

  Koronatelefonen og koronasenteret ble avviklet etter påske på grunn av liten pågang. Folk skal nå i stedet ta kontakt med fastlegen. Hvis det blir behov for å reetablere koronatelefonen blir den lagt til Stavanger Forum.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?