Gå til sidemenyen

Randaberg kommune

Sammen skaper vi den grønne landsbyen
Skjermdump invitasjon.

Ungdom uten skoleplass eller jobb

Har du en ungdom som er usikker på veien til utdannelse eller jobb, og ikke helt vet hvilke muligheter som finnes i forhold til videregående opplæring?

Målet med Ung i Jobb er å rettlede til ny skoleplass eller jobb. Visjonen er at alle skal fullføre videregående opplæring. Les mer her.
NAV-leder Kel Tighe
NAV-leder Kel Tighe.

Dette spørsmålet forsøkte fagfolk og foreldre å finne svaret på under en samling i sist uke.

Samlingen var i regi av Ung i jobb-prosjektet som Rogaland fylkeskommune, NAV, Næringsforeningen og Gjensidigestiftelsen i fellesskap står bak.

Målgruppen for samlingen var foreldre til ungdom fra 16 til 24 år, som står uten videregående opplæring eller jobb, og som er usikre på veien videre.

Blant foredragsholderne var NAV-leder i Randaberg, Kel Tighe, som gav en orientering rundt muligheter, veiledning og informasjon om ungdom og opplæring.