Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Randaberg kommune

Sammen skaper vi den grønne landsbyen
- Kom, bli med! Disse flotte damene ønsker deg velkommen til Randaberg kommune.

Ledige stillinger

Du er hjertelig velkommen til å søke stilling i Randaberg kommune - Den grønne landsbyen!

Er du ansatt i kommunen og ønsker å søke ny stilling?
Ansatte som ønsker å se hvilke interne stillinger som til enhver tid er utlyst i Randaberg kommune må logge seg på med eget brukernavn og passord. Dersom du er lønnsmottaker i Randaberg kommune er du allerede opprettet som bruker i vårt lønns- og personalsystem.

• Trykk på "gå til liste over ledige stillinger". Her er alle våre stillinger, men de interne stillingene blir ikke tilgjengelige før du er pålogget.
  • Logg deg på med brukernavn og passord (øverst til høyre på skjermen). Første gang må du velge "glemt brukernavn/passord", ikke "ny bruker/konto", som er påloggingen for de som ikke er ansatt i Randaberg kommune
  • Etter pålogging med brukernavn og passord, velges "meg selv"
  • CV legges inn/oppdateres
  • Gå deretter til "ledige stillinger"
  • Velg stillingen du ønsker å søke på, trykk "søk stilling" og følg instruksjonene
  • Fullstendig brukerveiledning finner du her

Om stillinger som er merket "Intern utlysing" i Randaberg kommune
For å kunne søke på disse stillingene må du være

• fast ansatt i Randaberg kommune, eller
  • midlertidig ansatt i Randaberg kommune med kontrakt

Spørsmål
Har du spørsmål om utlyste stillinger skal du ta direkte kontakt med kontaktpersonen(e) oppgitt i stillingsannonsen.

Mer informasjon
Trenger du mer informasjon om søkeprosessen eller du er ansatt som ikke har e-postadresse kan du ta kontakt med servicetorget på telefon 51 41 41 00.

Om kommunen
Randaberg kommune har 10 500 innbyggere og er Jærens nordlige spiss.

Kommunen har et godt helsetilbud og full barnehagedekning. Randabergs beliggenhet med nær tilgang til hav, fjord og grønne arealer gir gode muligheter til et allsidig friluftsliv.

Randaberg kommune som organisasjon har en organisasjonsmodell med flat struktur. Dette betyr at samtlige tjenesteområder rapporterer direkte til rådmannen. Vi har 950 fast ansatte i vår kommune (november 2014), og er den grønne landsbyens største arbeidsplass. Les mer om organisasjonen her.